Kvalitet lønner seg!
Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene

Har du behov for en tømrer, taktekker, stillasbygger, murer, blikkenslager eller byggtapetserer i forbindelse med oppføring av nye bygg eller vedlikehold og videreutvikling av eksisterende bygg? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene

Byggfag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen bygg- og anleggsfag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen byggfag og anleggsfag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en tømrer, taktekker, stillasbygger, murer, blikkenslager eller byggtapetserer i forbindelse med oppføring av nye bygg eller vedlikehold og videreutvikling av eksisterende bygg? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under bygg og anleggsfag finner du også de aller beste dersom du har behov for en anleggsgartner, steinfagarbeider, rørlegger, kulde- og varmepumpemontør, maler, glassmester, ventilasjonsmester eller feier.

Mesterbedrifter innen bygg- og anleggsfag jobber med hus, bygninger og uteområder

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen byggfag er at de arbeider med hus, bygninger og uteområder som hage og fellesområder. Dersom du har behov for hjelp til å pusse opp huset eller restaurere noe i huset, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen bygg- og anleggsfag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Byggfag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter