Kvalitet lønner seg!
Hill & Co Advokat

Med lidenskap og stort engasjement vil jeg gjøre mitt ytterste for å finne de løsningene som er best for deg. Som min klient kan du forvente et grundig juridisk arbeid, effektivitet, tilgjengelighet og ærlige råd.

Hege Skansen, Advokatfullmektig/Daglig leder

                  


Vi er stolte av å bli valgt som partner for mesterbedrifter.no

Trenger du et godt råd fra en advokat? Kontakt oss!

Vi bistår både bedrifter og privatpersoner. Når du kontakter oss så skal du være trygg på at vi kommer til å behandle deg godt og profesjonelt. Nedenfor er våre kjerneverdier som sier mye om hvem vi er og hvilke fordeler du oppnår ved å kontakte oss. 

Kjerneverdier:

  • Ærlige
    Våre klienter får alltid ærlige råd og tilbakemeldinger fra oss. Dette gjelder også der klienten får svar de ikke liker.

  • Modige
    Vi gir klare svar og ivaretar våre klienters interesser så langt som mulig. Vi tenker “utenfor boksen” og benytter de mulighetene utviklingen i bransjen gir.

  • Effektive
    Alle våre klienter får tett oppfølgning og effektive råd i alle faser av saken.

Trenger du råd i forbindelse med eiendom, kontakter, erstatning, pengekrav, arv, familie, generasjonsskifte, tvister, prosedyre eller arbeidsrett? 

Dette er noen av de fagområdene vi jobber mest med. Ofte kan vi løse saker raskt og rimelig hvis man gjør de rette valgene i en tidlig fase.

Har du blitt lurt av en håndverker som ikke er en mester?

Mange har dessverre blitt lurt av useriøse håndverkere. Har bedriften markedsført seg som en mester og du kan dokumentere dette så er vi veldig interessert i slike saker. Hvis selskapet ikke kan gjøre opp for seg, ender det ofte opp med at daglig leder og styreformann gjøres personlig ansvarlig for de tap man har lidd.

Visste du at mange får dekket sine advokatkostnader gjennom forsikringen?

Gjelder din sak hus, hytte, leilighet, andre eiendommer eller innbo?  Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Lurer du på noe, send oss en mail og så svarer vi deg gratis innen 24 timer

Alle henvendelser via dette skjemaet blir sendt til vår samarbeidspartner Hill & Co Advokatfirma via mesterbdrifter.no sitt epost system. En kopi av henvendelsen vil blir lagret hos mesterbedrifter.no. Les mer om behandling av personvern og taushetsplikt i vår personvernerklæring

Dette feltet er påkrevd. Dette feltet er påkrevd. Dette feltet er påkrevd. Dette feltet er påkrevd.
 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter