Kvalitet lønner seg!
Om Mesterbedrifter.no

Et mesterbrev har i mange hundre år representert kunnskap og kompetanse.

Velkommen til mesterbedrifter.no
Mandag 30. april 2018 begynte de første mesterbedriftene å få tilgang til mesterbedrifter.no slik at de kunne legge inn informasjon om sitt selskap, produkter og tjenester.

Etter dette har mange av mesterbedriftene vært inne og oppdatert sin presentasjon for å fremstå så attraktiv som mulig for kommende kunder. Logger du på med mobil og har bilder på mobilen, er det enkelt å legge ut bilder og tekst.

Det er lagt ned betydelige ressurser i løsningen, men den er enda under utvikling. Vi er veldig interessert i alle tilbakemeldinger. Send gjerne en mail til utvikling@mesterbedrifter.no  hvis du har innspill eller tilbakemeldinger. 

Endelig kan bedrifter og privatpersoner enkelt få opp hvem som er mestre og hva de er mester innenfor. Du kan enkelt søke på produkter, tjenester, bedrifter, fagfelt og geografi. Mesterbedriftene har mulighet til å legge ut tilbud, produkter, tjenester, priser, referanseprosjekter osv.

Innenfor byggfag finner du og en oversikt over de som har ansvarsrett og som har en Sentralgodkjenning eller bedrifter som er en godkjent våtromsbedrift.

Kun mesterbedrifter som er registrert og godkjent vil vises på mesterbedrifter.no

God markedsføring av mesterbedrifter i Google
Mesterbedrifter.no har oppnådd god synlighet i Google - og når flere og flere benytter nettsiden blir synligheten bli enda bedre.

Hva må til for å få en innlogging?
Da må du jobbe i en godkjent mesterbedrift eller være en godkjent mester.
Gå til følgende webside mesterbedrifter.no/min-side/login fyll inn data og vi kontakter deg.

Hva kommer av nye muligheter for de som søker i mesterbedrifter?

  • I løpet av 2020 vil vi lansere en løsning slik at du kan be om tilbud/anbud fra flere enn en leverandør.

Hva kommer av nye muligheter for mesterbedriftene?  

  • Så snart som mulig vil vi lansere en tilbuds-/kampanjeplass slik at du som mesterbedrift kan motta og se unike tilbud for din bransje og ditt fagområde.
  • Vi vil tilby onepage-webside til alle mesterbedrifter som er 100 % integrert med mesterbedrifter.no. Legger du til produkter eller tjenester på mesterbedrifter så blir dette automatisk oppdatert på bedriftspresentasjonssiden din også.
  • Ønsker du å investere litt mer enn en rimelig onepage-webside kan vi tilby gode websider tilpasset din bransje. Prisen ligger fra kr 19 900,- eks mva. i fastpris. Websiden har da dummy tekst og dummy bilder.
    Du må da skrive ny tekst. Bilder bør/må også byttes ut. Ønsker du hjelp av oss til å legge inn bilder og tekst så faktureres dette ut fra medgått tid.

    Trenger du bilder? Vi har tilgang til mange gratis bilder på https://www.shutterstock.com

    Du betaler kun for tiden vi bruker.

Det er viktig å presisere at Mesterbrevnemnda ikke står bak denne nettsiden!

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter