Kvalitet lønner seg!

Annonseeksempel
Markedsfør deg til de som besøker www.mesterbedrifter.no innenfor de fagene eller kundegruppene du ønsker.

Er du i dag en leverandør til mesterbedrifter, eller ser du et marked hos Norges dyktigste håndverkere? 

  • Har du tenkt over hvor mye varer og tjenester samtlige mesterbedrifter i Norge kjøper inn for? Er dette en spennende kundegruppe for deg.
  • Hvor mange ansatte tror du jobber hos Norges dyktigste håndverkere? Er dette en spennende kundegruppe for deg.
  • Kunne du tenke deg å få flere av disse som dine kunder? Er dette en spennende kundegruppe for deg.

Vi ønsker selvsagt de tradisjonelle leverandørene til de ulike fagene velkommen, men det er og lov å tenke nytt og kreativt. 
- Driver du eksempelvis et regnskapskontor eller en bedrift som selger kontorrekvisita i en by eller kommune? Ønsker du kontakt med alle håndverkere innenfor et bestemt geografisk område?
- Hva med de ansatte som jobber i en mesterbedrift? Ønsker du å gi tilbud til de ansatte i mesterbedrifter? Er du en bank som ønsker å tilby Norges dyktigste håndverkere et godt tilbud? 
- Eller ønsker du å gi gode tilbud på finansiering til personer eller bedrifter som besøker mesterbedrifter.no?

Fase 1:  Markedsfør deg til de som besøker www.mesterbedrifter.no innenfor de fagene eller kundegruppene du ønsker.
Klikk her for å se hvordan annonsen kan bli.   Vi kan lage egne landings-/ kampanje-/ og tilbudssider for hver annonsør om ønskelig.

Fase 2: Klar I løpet av 2019
Målet er at vi vil  lage en ny løsning for annonsering og markedsføring, målet er at den blir klart i løpet av 2019, nedenfor er noen av våre tanker om denne fasen.

- Markedsfør deg til ulike fag i et bestemt geografisk område, eller til ett eller flere fag i et geografisk område. Denne siden blir lukket.
Løsningen blir da slik at du som leverandør til mesterbedrifter kan legge ut tilbud, produkter og tjenester som du ønsker å markedsføre til mesterbedriftene. Dette vil da bli et lukket område som kun de mesterbedriftene innenfor de aktuelle fagområdene i de geografiske områdene du ønsker å markedsføre deg mot vil se. Leverer du eksempelvis kontorrekvisita og ønsker å markedsføre deg mot samtlige bedrifter innenfor et visst geografisk område så kan du også gjøre det. Her er rett og slett mulighetene enorme!

Dette blir tilgjengelig for alle som besøker www.mesterbedrifter.no  
Løsningen blir da slik at du som leverandør kan legge ut tilbud/informasjon til de som besøker www.mesterbedrifter.no

Ring oss og på tlf. 21 000 111 eller send oss en e-post på salg@mesterbedrifter.no så kan vi ta oss en prat om muligheter for din bedrift

 

7316

Mesterbedrifter
Fordelt på

68

ulike fagområder
Av disse er det

2853

bedrifter med sentral godkjenning
...og

594

Godkjente våtromsbedrifter