Kvalitet lønner seg!
bilde Tømrer

<p>Tømrere bygger og monterer ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg.</p>

Tømrer

Her finner du en oversikt over mange tømrere med mesterbrev. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert tømrer.

En tømrer bygger hus, boligblokker og andre byggverk. Tømrere er ansatt i tømrerbedrifter eller hos byggentreprenører. De jobber som regel på byggeplasser utendørs, men også noe på verksted.

Tømrere bygger og monterer ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg. Tømreren bygger vegger og bindingsverk, samt gulv og tak. I tillegg setter tømreren opp innendørs panel, plater utvendig og innvendig, og montering av dører og vinduer med listverk.

Tømrere er en av de viktigste personene som er involvert i  byggeprosjekter. Tømrere bruker mye tid på planlegging, utmåling samt drifting av området som blir bygget.

I tillegg til husbygging utfører tømrere også eksempelvis forskalingsarbeid, hvor de setter opp konstruksjoner som holder våt betong på riktig plass til den har tørket og blitt hard.

Vanlige arbeidsoppgaver en tømrer med mesterbrev utfører:

Planer om å bygge nybygg?

Tømrere bygger nybygg, altså hele fundamentprosessen fra fra tomt til ferdigstilt hus. Det kan være å bygge enebolig, bygge leiligheter, bygge hytte eller feriehus. Tømrere bygger private og offentlige prosjekter.

Skal du bygge garasje og carport?

Tømrere bygger både garasjer og carport. De kan bygge alt i fra en enkel til en dobbel garasje / carport hvor du velger med og uten boder, til en mer avansert en med loft / hems. Dersom du har spesielle ønsker, tanker eller idéer, kan du motta tilbud på en skreddersydd løsning tilpasset ditt behov.

Trenger du rehabilitering i huset?

Tømrere rehabiliterer og pusser opp både større og mindre områder i huset. Rehabilitering innebærer ofte eksempelvis utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv eller kledning. Tømrere tilbyr ofte en befaring før de starter med prosjektet, deretter hjelper de deg med å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Ombygging - Endre planløsningen i ditt hus?

Eier du eksempelvis en en tomannsbolig og vil bygge denne om til en enebolig, hjelper en tømrer deg med dette. Kontakt en av våre dyktige mesterbedrifter i dag for tips og råd i forhold til å bygge om ditt hus.

Utbygging - Trenger du større plass til din familie? 

En tømrer hjelper deg med påbygg på ditt eksisterende hus eller et eksternt tilbygg om det skulle være behovet - om det er soverom, ny stue eller bare et sted å være. Påbygg og tilbygg kan også være mindre prosjekter som å bygge terrasse, bygge levegg, bygge trapp eller platting.

Som du sikkert skjønner kan tømrere hjelpe deg en hel del, så skulle behovet være noe av det ovenfornevnte, ta kontakt med en mesterbedrift i dag - de hjelper deg gledelig!

Topplisten innen Tømrer

Mesterbedrifter innen Tømrer :

Godkjenninger
Områder
   

  5691

  Mesterbedrifter
  Fordelt på

  17

  ulike fagområder
  Av disse er det

  2245

  bedrifter med sentral godkjenning
  ...og

  570

  Godkjente våtromsbedrifter