Kvalitet lønner seg!

Estetiske fag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen estetiske fag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen estetiske fag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en blomsterdekoratør, buntmaker, fotograf eller seilmaker? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under estetiske fag finner du også de aller beste dersom du har behov for en bunadtilvirker til å sy bunad, kjole- og draktsyer, håndvever eller kostymesyer til å sy kostyme. Andre fagfolk du finner under estetiske fag er frisører og parykkmakere som kan gi deg en ny frisyre, samt skomakere, skreddere og strikkere. Du kan også søke blant mesterbedriftene under estetiske fag dersom du har behov for å rense klær, da du finner både kjemiske rensere og tekstilrenholdere her.

Mesterbedrifter innen estetiske fag er kreative og har sans for design, form og farge

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen estetiske fag er at de jobber med kreative ting som krever kunnskap innen design, form og farge. Dersom du har behov for å klippe deg, sy en kjole, finne en fotograf eller sy bunad, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen estetiske fag har akkurat den kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Estetiske fag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter