Kvalitet lønner seg!

Verkstedhåndverksfag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen verkstedhåndverksfag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen verkstedhåndverksfag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en sølvsmed, filigranssølvsmed, forgyller, gullsmed, gravør eller urmaker til å lage eller reparere et smykke, klokke eller noe annet? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under verkstedhåndverksfag finner du også de aller beste dersom du har behov for en børsemaker, finsteinhugger, gipsmaker, hjul- og karosserimaker, hovslager, instrumentmaker, låsesmed, pottemaker, smed eller tanntekniker.

Mesterbedrifter innen verkstedhåndverkfag driver ofte eget verksted

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen de forskjellige verkstedhåndverksfagene er at de ofte har sitt eget verksted eller arbeider i en mindre bedrift. Dersom du har behov for å lage og gravere et smykke, få nye sko på hesten, lage et verktøy, lage gipsfigur eller få tak i en fin gravstein, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen verkstedhåndverksfag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Verkstedhåndverksfag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter