Kvalitet lønner seg!
Finn en mester i Grafiske fag

Har du behov for en mediegrafiker, trykkfagarbeider eller profileringsdesigner? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Grafiske fag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen grafiske fag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen grafiske fag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en mediegrafiker, trykkfagarbeider eller profileringsdesigner? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under grafiske fag finner du også de aller beste dersom du har behov for en bokbinder eller håndbokbinder.

Mesterbedrifter innen grafiske fag jobber med grafikk digitalt eller på trykk

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen grafiske fag er at de jobber med grafikk, både digitalt og på trykk. Dersom du har behov for ny webside, ny logo eller å sette sammen en gammel bok som holder på å falle fra hverandre, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen grafiske fag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Grafiske fag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter