Kvalitet lønner seg!

Møbel- og trefag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen møbelfag og trefag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen møbel- og trefag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en salmaker eller porteføljemaker? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under møbel- og trefag finner du også de aller beste dersom du har behov for en tredreier til å utforme møbel eller andre gjenstander i tre, kurvmakere som lager stråkurver og treskjærere som skjærer utskjæringer i tre. Her finner du også møbeltapetserere og snekkere.

Mesterbedrifter innen møbel- og trefag jobber med møbler og gjenstander ofte laget av tre

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen estetiske fag er at de jobber med møbler og andre bruksgjenstander, ofte i tre. Dersom du har behov for et nytt spesialdesignet møbel som ikke finnes i de tusen hjem, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen estetiske fag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Møbel- og trefag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter