Kvalitet lønner seg!
bilde Trevare- og møbelsnekker

<p>Trevare- og møbelsnekkere bygger ting treprodukter som dører, vinduer, trapper og innredninger til kjøkken og bad.</p>

Møbelsnekker

Her finner du en oversikt over mange trevare- og møbelsnekkere med mesterbrev. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert trevare- og møbelsnekker.

En snekker bygger ulike ting som dører, vinduer, trapper og innredninger til kjøkken og bad. En trevare- og møbelsnekker jobber vanligvis i små eller store bedrifter, eller som selvstendig næringsdrivende. Noen jobber også på sykehus, teater, museer eller i tv-produksjoner.

Vanlige ting en trevare- og møbelsnekker med mesterbrev utfører:

 • Snekring av vinduer
 • Snekring av dører
 • Snekring av trapper
 • Snekring av innredning
 • Snekring av møbler

Snekkere bygger og monterer ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg. En snekker lager produkter som dører, vinduer, trapper og innredninger til kjøkken og bad. Vanligvis spesialiserer en snekker seg innen et spesifikt fagområde.

Trevare- og møbelsnekkere er svært nøyaktige og praktisk anlagte. De er kreative og har god estetisk sans. Noen snekkere lager skisser i samarbeid med kundene, og lager deretter produktene til private kunder.

Snekring av vinduer

En snekker som lager vinduer lager både moderne og tradisjonelle vinduer som er tilpasset eldre bygninger utseendemessig.


Snekring av dører

En snekker som lager dører lager alt fra vanlige ytterdører til avanserte skyvedører og garasjedører.


Snekring av trapper

Snekkere som lager trapper både måler, produserer og monterer trapper. Både trapper til ute og inne.


Snekring av innredning

Snekkere som er spesialisert som innredningssnekker, lager spesialinnredninger til rom. For eksempel innredning til bad eller kjøkken.


Snekring av møbler

Trevare- og møbelsnekkere produserer møbler og er involvert fra skissetegning til utviklingen av det ferdige produktet. Noen snekkere utfører også restaurering av møbler. Møbelsnekkeren lager de fleste møbler i tre, som for eksempel bord, stoler, hyller, krakker, reoler, skjenker, skap og andre møbler i tre.

Topplisten innen Trevare- og møbelsnekker

Mesterbedrifter innen Trevare- og møbelsnekker :

Godkjenninger
Områder
   

  5691

  Mesterbedrifter
  Fordelt på

  17

  ulike fagområder
  Av disse er det

  2245

  bedrifter med sentral godkjenning
  ...og

  570

  Godkjente våtromsbedrifter