Kvalitet lønner seg!
bilde Bilfag

Bilfag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen bilfag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen bilfag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en bilmekaniker, bilskadereparatør, reservedelsekspeditør eller motorsykkelmekaniker for å få hjelp til reparasjon av bilen? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under bilfag finner du også de aller beste dersom du har behov for billakkerer eller hjulutrustningsreparatør.

Mesterbedrifter innen bilfag jobber med kjøretøy

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen bilfag er at de arbeider med reparasjon, service og vedlikehold av kjøretøy. Dersom du har behov for service på bilen, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen bilfag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Bilfag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter