Kvalitet lønner seg!
Finn en mester i mat- /næringsmiddelfaget

Har du behov for en baker, konditor eller kokk? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Mat- / Næringsmiddelfag

Her finner du en oversikt over alle som har mesterbrev innen mat- og næringsmiddelfag. Dette er de beste i Norge, og du kan være trygg på at de har god erfaring. Søk blant mestrene innen mat- og næringsmiddelfag registrert her på Mesterbedrifter.no for å finne en godt kvalifisert person.

Har du behov for en baker, konditor eller kokk? Her finner du de aller best kvalifiserte mestrene.

Under mat- og næringsmiddelfag finner du også de aller beste dersom du har behov for en slakter, butikkslakter, pølsemaker eller kjøttskjærer.

Mesterbedrifter innen mat- og næringsmiddelfag jobber med mat av forskjellig slag

En gjennomgående faktor for de som er utdannet innen mat- og næringsmiddelfag er at de jobber med mat. Det kan være alt fra kjøtt til bakst. Dersom du har behov for en kake, hjemmebakt brød, kjøttpålegg fra ferskvaredisk eller catering, er det høyst sannsynlig at en mesterbedrift innen mat- og næringsmiddelfag har kompetansen du trenger. En mesterbedrift kan i noen tilfeller også ha flere ansatte med mesterbrev, gjerne innenfor forskjellige utdanninger.

Trykk på de forskjellige fagområdene under hvis du vil lese mer om hva de tilbyr, og søk blant de forskjellige mesterbedriftene for å finne en kvalifisert mester til å utføre tjenesten du har behov for.

Topplisten innen Mat- / Næringsmiddelfag

 

5691

Mesterbedrifter
Fordelt på

17

ulike fagområder
Av disse er det

2245

bedrifter med sentral godkjenning
...og

570

Godkjente våtromsbedrifter